суббота, 25 февраля 2017 г.

Загальноучилищні батьківські збори

Основна мета реформ в сучасній системі ПТНЗ України: Модернізація професійно-технічної освіти спрямована на створення сприятливих умов для якісної підготовки конкурентоспроможних робітничих кадрів, які здатні задовольнити вимоги сучасного ринку праці регіону та забезпечити рівний доступ до професійно-технічної освіти.
24.02.2017 року в Сокирянському ВПУ відбулись загальні батьківські збори. Участь у них взяли всі, хто причетний до навчального процесу у закладі. Було підсумовано зроблене і намічено план подальшої діяльності училища, зокрема у сфері навчання та виховання учнівської молоді. 
Збори, якими головував директор училища О.П. Купчик розпочав виступом про державну політику щодо реформування професійно-технічної освіти в Україні.
Співдоповідачем, головним бухгалтером К.Т. Кучінік, батькам доведено до відома про зміни в нормативно-правових документах щодо нарахування стипендій в училищі.
Заступник директора з НМР Д.М. Заришняк розповіла батькам про якість навчання учнів ВПУ.
Про стан право-виховної роботи та превентивного виховання учнівської молоді доповідала заступник директора з НВР Г.Б. Михайлевська.
Доповідь інженера з ОП, викладача ОБЖД, П.О. Ширінги: «Охорона праці – запорука здоров’я», була спрямована на попередження травмувань та відповідальне ставлення щодо виконання правил ТБ учнями ВПУ. 
Почуте і побачене на зборах стало ще одним підтвердженням того, що наше училище – це навчальний заклад, де успішно втілюють в життя новітні ідеї, сучасні освітні технології, де вдало поєднують працю і творчий пошук, педагогічну майстерність та нестримне прагнення до самовдосконалення.

Комментариев нет:

Отправить комментарий