понедельник, 29 августа 2016 г.

Звіт директора Сокирянського ВПУ


15 грудня 2014 року мене було призначено директором Сокирянського вищого професійного училища. Перед моїм призначенням, виступаючи перед колективом, в мене була складена відповідна програма, але вже тоді я розумів, що переді мною відкриються питання, які доведеться вирішувати першочергово: ремонт котельні, теплотраси, водопроводу, водонапірної башні і т.і. Усе, що було зазначено в моїй програмі в подальшому буду старатися виконати.
Розпочну з навчального процесу. Свою діяльність я  розпочав з упорядкування контингенту учнів: це особові справи, робота над поверненням на навчання учнів, які не з’являлися на навчання, а тих учнів, яких ми не змогли знайти і які категорично відмовилися навчатися було відраховано із навчального закладу (46 учнів). Ця втрата контингенту не вплинула на подальшу нашу педагогічну діяльність. Групи залишилися укомплектовані, скорочення майстрів, викладачів не відбулось. Залишилися учні, які явно хочуть навчатися і показують непогані результати у навчанні. Даний результат був відчутний після здійснення атестації загальноосвітніх дисциплін та інтегрування професій. Всі питання, які виникали у викладачів до мене як до керівника, я не ігнорував, старався допомогти. Було замовлено необхідні підручники загальноосвітніх дисциплін; покращено матеріальну базу викладачам фізкультури; приклав чималі зусилля з ремонту сільськогосподарської техніки; значно покращив ведення ділової документації, до вимог сьогодення; багато працював, але напевно не допрацював з набором учнів на 2015-2016 н.р. Було організовано централізований День відкритих дверей для учнів районних шкіл, не залишив без уваги утворення нової бази даних з видачі документів про освіту, продовжую боротися з відвідуванням учнями занять.
Господарська діяльність
Першочергово мені довелося узаконити майно навчального закладу, вибрати документи на право власності, акт на землю. З гордістю можу сказати, що я це зробив. Також приклав чималих зусиль для утримування в належному стані земельної ділянки: оранка, посівна, збір урожаю, його зберігання, правова та відкрита його реалізація. Поставив перед собою завдання облаштувати спортивний зал теплом. Завдання було виконане. На даний час переді мною стоїть завдання утворення нової лабораторії кухарської справи, сучасне облаштування кімнати майстрів сільськогосподарського напрямку. Не менш важливим було проживання учнів в гуртожитку. З мінімальними затратами проведений капітальний ремонт вбиральні на п’ятому поверсі, дотримання питного та теплового режиму, розчищено від сміття ряд приміщень, які заплановано використовувати як складські.
Харчування
Одним із важливих завдань є якісне харчування учнів. Мною було впроваджено в раціон натуральне молоко, забезпечено продуктами на зиму: овочі, мариновані продукти. Їдальню забезпечуємо борошном, олією, виготовлену з продукції, вирощеної на власних ділянках. За рахунок навчально-виробничої діяльності проводиться та реалізовується кондитерська випічка .
Фінанси
                                                       Загальний фонд   спец фонд         разом
Придбано пали масти матер                28.7                      44.7              73.4
Поточний ремо приміщ(фарби)           32.0                                          32.0
Опалення спорт зали                                                        19.4              19.4
Ремонт електро облад                           2.2                                            2.2
Послуги (техбюро) будів спору                                        52.0              52.0
Акт на землю                                                                     11.5              11.5
Обробка сої                                                                       23.2              23.2
Ядохімікати (сад)                                                               41.4              41.4
Насіння соняшнику                                                             2.1               2.1
Ремонт вбиральні                                                               26.3              26.3
Спорт інвентар                                                                    5.0               5.0
Технічний інвентар (коса, дрель, болгар, заряд прис)       23.0             23.0
Запчастини до техніки                                                         17.9             17.9
Загальна сума                                    62.90                       266             329
Залишок спец фонду     150 тис гривень 


1 комментарий:

  1. доброго дня чи можливе навчання в заочному вигляді

    ОтветитьУдалить